Η εκπομπή “ΖΩΗ” και η δημοσιογράφος Έλσα Ποιμενίδου, ακολουθεί τη Χρύσα Ψωμιάδου σε μια βόλτα στην πόλη μαζί με τα δίδυμα παιδιά της. Είναι εφικτός ο θηλασμός σε δημόσιο χώρο στην Ελλάδα σήμερα; Υπάρχουν προκαταλήψεις; «Καλά, ως πότε θα θηλάζεις»; Είναι μια ερώτηση που ακούει συχνά η Χρύσα και καλείται να απαντήσει.

Είναι 30 ετών και μητέρα τριών παιδιών. Το πρώτο το θήλασε 2 χρόνια, ακολούθησαν τα δίδυμα τα οποία ως έμπειρη μαμά πλέον τα θηλάζει με ευκολία εδώ και 10 μήνες. Η Χρύσα θα μιλήσει για τα εμπόδια, τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και πως ο θηλασμός τη βοήθησε ουσιαστικά να δεθεί συναισθηματικά με το παιδί της και να καλλιεργήσει το μητρικό της ένστικτο.

Δε σταμάτησε να δουλεύει ούτε στιγμή, διδάσκει μοντέρνο χορό στη δική της σχολή, ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί και κοιμάται αργά το βράδυ για να μπορεί να είναι σωστή επαγγελματίας και να φροντίζει την οικογένεια της. Ελάτε μαζί μας για να δούμε ζωντανά αν είναι εύκολο να θηλάζεις σήμερα δίδυμα παιδιά σε δημόσιο χώρο στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτο μέρος: http://www.livemedia.gr/video/57181

Δεύτερο μέρος: http://www.livemedia.gr/video/57190

Αφήστε μια απάντηση