Με το Silver Award βραβεύθηκε η εταιρεία PAPAPOSTOLOU για τη νοσοκομειακή της αντλία Θηλασμού Ardo Carum στο πλαίσιο του διαγωνισμού ’Baby Feeding Product of the Year 2020’’ και στην κατηγορία ’’Best Electronic Breast Pump’’ που οργάνωσε η Boussias Communication.

Ο διαγωνισμός, η κριτική επιτροπή του οποίου απαρτιζόταν από διακεκριμένους επιστήμονες,  είχε στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, καινοτόμες εφαρμογές καθώς και πρακτικές που διευκολύνουν την σωστή φροντίδα των νεογνών, τόσο στα μαιευτήρια όσο και κατ’ οίκον. 

Τα νοσοκομειακά θήλαστρα της Ardo Medical A.G, η οποία διαθέτει ιατροτεχνολογικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας καθώς και πλήρη συλλογή αναλωσίμων για την περίοδο του θηλασμού, έχουν ως σκοπό τη βελτιστοποίηση των συνθηκών θηλασμού,  για την απρόσκοπτη παροχή μητρικού γάλακτος για το μέγιστο χρονικό διάστημα. 

Τα νοσοκομειακά θήλαστρα της Ardo Medical A.G, πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα καθώς και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (W.H.O.) Βρίσκονται εγκατεστημένα σε πολλά δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα για χρήση από τις  λεχοϊδες κατά την παραμονή τους στις μαιευτικές κλινικές.

Διευκολύνουν απόλυτα, διασφαλίζοντας την συνεχή σίτιση του νεογνού με το πολύτιμο μητρικό γάλα. Επίσης οι μητέρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις νοσοκομειακές συσκευές θηλασμού ακόμα και κατά την επιστροφή τους στο σπίτι.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της σημασίας που αποδίδει η εταιρεία τόσο στην διάθεση, όσο και στην ανάπτυξη καινοτόμων ιατροτεχνολογικών προϊόντων, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας της υγείας των μητέρων και των νεογνών.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας εδώ

Αφήστε μια απάντηση