Ο ιστότοπος αυτός γεννήθηκε από την αγάπη μου για τα μωρά και τις μητέρες που θηλάζουν και την πίστη μου ότι ο θηλασμός είναι ο μόνος φυσικός και φυσιολογικός τρόπος διατροφής και ανατροφής των παιδιών μας.

Στόχος μου είναι οι θηλάζουσες ή/και οι μέλλουσες μητέρες να μπορέσετε εδώ να βρείτε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική για το θηλασμό και τα τυχόν προβλήματά του.

Επίσης, ως Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, προσφέρω την ουσιαστική βοήθεια που χρειάζεστε για κάθε πρόβλημα θηλασμού, με εξατομικευμένες συνεδρίες στο χώρο σας ή μέσω βιντεοκλήσης.

Θα χαρώ πολύ αν μπορέσω να σας βοηθήσω από εδώ ή από κοντά!

“Η μεγαλύτερη χαρά είναι να θηλάζεις το μωρό σου. Η δεύτερη μεγαλύτερη είναι να βοηθάς άλλες γυναίκες να θηλάσουν τα δικά τους”.

Βίκυ Φαρδογιάννη
Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC


  • Γιατί να θηλάσω ένα νήπιο;

        Καθώς όλο και περισσότερες μητέρες θηλάζουν τα μωρά τους, όλο και περισσότερες επίσης, καταλαβαίνουν ότι απολαμβάνουν το θηλασμό τόσο ώστε να θέλουν να συνεχίσουν να θηλάζουν περισσότερο από τους λίγους μήνες που αρχικά είχαν προγραμματίσει. Η UNICEF προτείνει θηλασμό για δύο χρόνια ή και περισσότερο και η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία προτείνει θηλασμό για […]

  • Πώς μπορώ να αυξήσω το γάλα μου;

    H παραγωγή γάλακτος ακολουθεί πιστά το νόμο της ζήτησης και της προσφοράς: όσο πιο πολύ θηλάζετε ή/και αντλείτε, τόσο πιο πολύ γάλα παράγετε. Χρειάζεται να αυξήσετε το γάλα σας:

  • Ανίχνευση Αντισωμάτων SARS-CoV-2 στο Μητρικό Γάλα μετά από Εμβολιασμό

    Πάνω από 127 εκατ. άτομα παγκοσμίως έχουν προσβληθεί από το οξύ αναπνευστικό σύνδρομο που προκαλείται από την πανδημία του κορωνοϊού-2 (SARS-CoV-2) και μέχρι σήμερα καταγράφονται 2,8 εκατ. θάνατοι. Καθώς στις αρχικές μελέτες περί ασφάλειας των εμβολίων δεν είχαν συμπεριληφθεί θηλάζουσες γυναίκες, είναι αναγκαία η έρευνα σε αυτές, για την διαπίστωση της δυνητικής παθητικής ανοσοποίησης στα […]