Το πρώτο από τα δύο ημερολόγια θηλασμού για το 2013, με τίτλο ”Κράτα με αγκαλιά και έλα να ζήσουμε την μαγεία του θηλασμού!… Μανούλα εμπιστεύσου μας” είναι έτοιμο!

Η ιδέα του πρώτου αυτού ημερολογίου γεννήθηκε στα ιατρεία δύο παιδίατρων του Ρεθύμνου, του κου Νίκου Βαράκη και της κας Ιωάννας Δακανάλη,  που έχουν το προνόμιο να είναι Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Μητρικού Θηλασμού IBCLC.

Η σύγχρονη Ελληνίδα μαμά, με την ενθάρρυνση από το περιβάλλον της, αγκαλιάζει τον θηλασμό. Λάμπει κυριολεκτικά με το μωρό της στο στήθος της, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η φύση είναι όμορφη.

Μοντέλα για το ημερολόγιο είναι μανούλες από τα ιατρεία των παραπάνω παιδιάτρων από την Κρήτη. Η σύζυγος, η εργαζόμενη, μα πάνω από όλα η μητέρα στο προσκήνιο, επιτελώντας το ωραιότερο καθήκον της: το θηλασμό!
Την γοητεία της σύγχρονης μαμάς όπως την βιώνουν καθημερινά θέλουν να μοιραστούν μαζί μας. Να μας δείξουν ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο η παρακαταθήκη χιλιάδων χρόνων ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά το παρόν και το μέλλον μας.

Όλα τα έσοδα από την διάθεση του ημερολογίου θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ελληνικού τμήματος του IBFAN, του “Δικτύου Δράσης για την βρεφική και παιδική διατροφή – προστασία, προαγωγή και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα”.

Κοστίζει 5 Ε και τα έξοδα αποστολής είναι και αυτά 5E μέχρι και τα 20 τεμάχια. Θα έρχεται στην πόρτα σας με την μεταφορική ”πόρτα πόρτα” των Ελτα και θα το πληρώνετε αντικαταβολή .Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω της ομάδας ”Ημερολόγιο Θηλασμού 2013” στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/hmerologiothilasmou2013/), στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό του Facebook ”Karouta Xrysanthi”, ή στέλνοντας mail στο: hmerologio2013@yahoo.gr

Τα ημερολόγια είναι στυλ πυραμίδα, στέκονται στο γραφείο .Εκτός από τις φωτογραφίες μητρότητας που είναι τυπωμένες ασπρόμαυρες, μέσα στο ημερολόγιο θα βρείτε κ μία μικρή έκπληξη που θα σας κάνει να μην το πετάξετε μετά το πέρας του 2013.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το ημερολόγιο της Κρήτης, εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=b-IpiAGffos

Το δεύτερο ημερολόγιο θηλασμού με τίτλο “Μητέρες της Θεσσαλονίκης θηλάΖΟΥΝ τα παιδιά τους”, είναι ιδέα μιας Πιστοποιημένης Συμβούλου Θηλασμού από  τη Θεσσαλονίκη και μιας μητέρας – συμβολαιογράφου που από τη στιγμή που θήλασε το πρώτο της παιδί,  έγινε υπέρμαχος του θηλασμού και προσπαθεί να κάνει το θηλασμό κοινό τόπο για όλες τις μητέρες. Το ημερολόγιο αυτό που θα εκδοθεί σύντομα, θα περιλαμβάνει φωτογραφίες θηλασμού από μητέρες της Θεσσαλονίκης, φωτογραφημένες από έξη γνωστούς φωτογράφους της πόλης μας..

Τα έσοδα και αυτού του ημερολογίου θα είναι υπέρ του ελληνικού τμήματος του διεθνούς συλλόγου IBFAN. Μείνετε συντονισμένοι….

 
 

Αφήστε μια απάντηση